Poliția Română și-a atras critici și ironii după ce a postat pe Facebook un mesaj inedit prin care îi îndeamnă pe șoferi să folosească anvelopele de iarnă: "În popor se spune că fetele care cad pe gheață, în ziua de #Bobotează, se mărită anul acesta".

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "În popor se spune că fetele care cad pe gheață, în ziua de Bobotează, se mărită anul acesta.
  • Nu știm dacă așa este…poate ne confirmă cineva, însă avem o recomandare pentru șoferii care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei: folosiți anvelope de iarnă!", este mesajul postat pe Facebook de Poliție.

Mesajul are peste 160 de comentarii, unele dintre ele critice și ironice: "Recomandare! În loc sa stați ascunși prin copaci cu radarele, ar fi bine dacă ați utiliza camerele din bord pentru a depista cati cretini nu folosesc luminile de întâlnire pe DN. Și în aceste zile cu vremea posomorâta. Va spun eu, Târgoviște București, zilnic 20-30" / "În popor se spune că Poliția trebuie să patruleze mai mult pe străzile româneşti decît să stea mai mult timp prin birouri" / "Tocmai că nu-i gheața sa cad, dar m-au lăsat franele, degeaba am anvelope de iarna, aștept gheața sa cad".