Directorul DSP Dâmboviţa, Sorin Stoica, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că a trimis o echipă de control la Spitalul Găeşti şi că până acum nu s-a vaccinat acolo nicio persoană în afara celor prevăzute în categoria eligibilă.

VaccinareFoto: Inquam Photos / George Calin / Digi 24

„Managerul de la Găeşti a făcut nişte declaraţii nefericite, care nu s-au dovedit reale. Am trimis control astăzi şi nu a fost nicio persoană vaccinată care să nu fie din categoria eligibilă, respectiv personalul medical. Deci, nu a fost nicio problemă. I s-a pus în vedere să respecte protocolul. El a respectat, doar că declaraţia nu a fost conform cu realitatea. Ştie ce are de făcut, i s-a pus în vedere. El a vorbit la modul general, că dacă n-ar fi doritori, mai bine decât să arunce dozele vaccinează pe toată lumea. Nu s-a întâmplat. Nu ştiu acum, dacă nu luam din pripă, ce ar fi făcut mâine, poimâine, dar cel puţin ieri şi astăzi, că de două zile a început vaccinarea în Dâmboviţa, nu s-a vaccinat nici măcar o persoană care să nu facă parte din categoria eligibilă la Găeşti”, a afirmat directorul DSP Dâmboviţa, Sorin Stoica.

Managerul Spitalului Găeşti, Laurenţiu Beluşică, a declarat marţi că vaccinează anti-Covid-19 pe oricine doreşte, nu numai cadrele medicale, şi asta pentru a nu arunca doze de vaccin în caz că medicii refuză vaccinarea.

Citește și: