Echipe de salvatori din Covasna au reluat marți dimineață eforturile de căutare ale unui copil de 3 ani din satul Hetea, după ce marți noapte căutarea a fost întreruptă.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, a declarat că minorul a fost găsit în jurul orelor prânzului în zona localității Araci. În operațiunea de căutare au fost folosite camere cu termoviziune. „Din primele informații, este în regulă”, a precizat el.

”În seara zilei de 04 Ianuarie 2021, pompierii covăsneni au fost solicitați pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani.

Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineață”, se spune pe pagina de Facebook a ISU Covasna.