Mulți dintre noi profităm de perioada sărbătorilor de iarnă ca să tragem linia și să analizăm tot ce s-a întâmplat în anul care se încheie. Anul acesta a fost foarte greu, iar criza economică provocată de pandemie a fost pentru mulți o piedică de netrecut.

BusinessAcademyFoto: LINK Academy

De aceea, acum este momentul potrivit să facem o schimbare. Începutul de an este o ocazie ideală să planificăm noi succese și să ne stabilim noi obiective.

Acesta este un moment foarte bun să folosim energia pozitivă de sărbători și să luăm decizii care vor face anul care vine unul mult mai bun. Ca să vă ajute în acest sens, BusinessAcademy a decis să vă ofere o reducere de până la 38% la înscrierea la școala care vă va schimba nu doar anul care vine, ci întreaga viață.

Anul Nou – cea mai bună ocazie să faceți o schimbare de afaceri

Anul debutează cu o ofertă care poate fi decizia voastră cea mai bună de Anul Nou. BusinessAcademy vă oferă înscrierea la cel mai mic preț din noul an până pe 7 ianuarie. Până la această dată puteți obține cele mai bine plătite și cele mai căutate cunoștințe și abilități de afaceri la un preț mult mai mic – de la doar 899 EUR pe an (la plata integrală) sau doar 50 EUR lunar (la plata în rate).

Aceasta este o șansă unică de a vă schimba cariera în 2021, de a vă asigura succesul și de a obține abilități pentru jobul și câștigul dorite.

Nu vă permiteți ca la anul pe vremea asta să vă uitați în urmă și să nu vedeți decât o mulțime de șanse ratate. Nu vă permiteți să fiți dezamăgiți când veți înțelege că nu v-ați îndeplinit planurile de care vă separau un singur pas.

Alegeți domeniul de afaceri în care vă descurcați cel mai bine

Când vă alegeți cariera este important să vă gândiți la domeniile care se potrivesc cel mai bine intereselor voastre pentru ca, pe lângă un câștig foarte bun și oportunități de a găsi mereu un job, să vă și placă ceea ce faceți.

Oferta BusinessAcademy de Anul Nou vă oferă posibilitatea de începe, în cele mai bune condiții, să vă construiți o carieră de succes aplicând la unul din cele 12 programe: Executive Business Program, Marketing and Marketing Management, International Business, Management, Entrepreneurship, Business Administration, Financial Management, Sales and Sales Management, Project Management, Human Resource Management, Public Relations, Investment Management and Stock Exchange.

Înscriindu-vă la unul dintre aceste programe vă veți dezvolta abilități cu aplicare largă pe piață, motiv pentru care nu veți aștepta niciodată după un job. Trebuie doar să alegeți departamentul care vă corespunde cel mai bine și în mai puțin de un an de zile de la începerea școlarizării, veți deveni un expert calificat.

Certificate internaționale ca dovadă a cunoștințelor dobândite

Programul BusinessAcademy este autorizat oficial de către Departamentul de Examinări Internaționale al Cambridge University, ceea ce vă oferă posibilitatea ca după școlarizare să obțineți Cambridge International A&AS Level Business, unul dintre cele mai apreciate certificate de afaceri de un an de zile.

Oferim posibilitatea obținerii și a altor certificate din domeniul marketingului (CIM), al afacerilor - emis de către Camera de comerț din Londra (LCCi) și a multor alte certificate recunoscute pe plan internațional.

Astfel, veți obține o confirmare a cunoștințelor asimilate și veți deveni expert calificat care se va distinge foarte repede de concurență și va obține locul de muncă dorit. Diplomele și certificatele obținute după perfecționarea cu succes în cadrul acestei instituții sunt recunoscute la nivel internațional, ceea ce vă deschide și ușa marilor companii din afara țării.

De aceea, nu mai amânați și faceți primul pas către realizarea obiectivelor voastre în 2021! Vă reamintim, oferta de înscriere la BusinessAcademy la cele mai mici prețuri durează doar până pe 7 ianuarie, iar înscrierile se fac la următorul link.

Articol susținut de Business Academy