Au apărut primele imagini din ziua incidentului de la Carrefour Brașov unde o tânără romă a fost agresată de agenții de pază pe 1 decembrie. Libertatea a intrat în posesia a două filmări din ziua respectivă. În prima sunt surprinse imagini cu tânăra în magazin în fața unui raft, părând că pune produse într-un rucsac aflat în coșul de cumpărături. A doua filmare este din camera unde a fost dusă de agenții de pază și unde este agresată fizic.

Imagini agresiuneFoto: Captură Youtube

Potrivit Asociaţiei „Femeile se Implică”, care a reprezentat-o pe tânără după incident, aceasta cumpărase produse dintr-un hipermarket Carrefour si plătise cu cardul, dar nu a păstrat bonul, însă extrasul de cont există. Ea ar fi intrat în magazinul în care s-a produs incidentul pentru a cumpăra și alte produse.

Magazinul susține însă că tânăra a sustras mai multe produse. Potrivit Libertatea, Carrefour l-a dat afară pe omul de la securitatea magazinului care a lovit-o pe tânără, iar miercuri, 23 decembrie, Carrefour a anunțat că l-a schimbat și pe directorul magazinului. Potrivit aceleiași surse, poliția a deschis un dosar pentru furt.

Cele două înregistrări pot fi văzute aici

VIDEO cu momentul agresiunii