Un adolescent de 17 ani este în stare gravă după ce a fost împușcat pe o stradă din Chișinău de un fost ofițer de urmărire penală al Serviciului Vamal în stradă. Deschide.md scrie, citând surse, că cel care l-a împușcat pe tânăr este fratele șefului Procuraturii dintr-un raion al Republicii Moldova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe o stradă din Chișinău. Victima, un adolescent în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat în gât cu un pistol Baikal.

Surse Deschide.md apropiate anchetei spun că agresorul ar fi Maxim Guzic, un fost anchetator din cadrul Serviciului Vamal, vizat anul trecut într-un dosar de corupție. Guzic este fratele fostului procuror din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, Vlad Guzic, anul acesta el fiind numit șef al Procuraturii Ștefan Vodă.

Amicii tânărului împușcat susțin că fostul vameș ar fi fost băut și a tras mai multe focuri de armă în direcția lor. De partea cealaltă, Guzic le-a declarat polițiștilor că, de fapt, minorii l-ar fi atacat, iar el a tras un foc de avertizare din pistolul deținut legal, însă din nefericire a nimerit în adolescent.

Conform jurnal.md, bărbatul a fost reținut.