Imagini violente cu un adolescent care lovește cu o lopată o vulpe agățată de gardul unei gospodării, după ce fusese omorâtă, au fost publicate de o asociație pentru protecția animalelor. Poliția Dolj a anunțat că a deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, fiind vizați doi minori.

vulpeFoto: Hotnews

În imaginile postate pe Facebook de Kola Kariola se poate vedea cum un băiat lovește cu lopata în repetate rânduri o vulpe atârnată de un gard, în timp ce o altă persoană îl îndeamnă pe băiat să lovească animalul.

Incidentul s-a petrecut în comuna Cârna, județul Dolj.

Poliția Dolj a anunțat că în urmă cu o zi poliţişti ai oraşului Segarcea-Secţia 14 Poliţie Rurală Bârca s-au sesizat în acest caz și au deschis un dosar penal, pentru uciderea animalelor fără drept.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laţ, în curtea locuinţei, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna”, se arată în comunicatul IPJ Dolj, citat de News.ro.