Vizat de un dosar penal după videoclipul în care apare alături de un leu, manelistul Dani Mocanu sfidează poliția și publică acum o fotografie cu un pui de căprioară.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dani Mocanu a postat sâmbătă seară pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de un pui de căprioară, el transmițând totodată și un mesaj ironic, cu referire la dosarul penal în care este cercetat: „Moș Nicolae te rog frumos arestează-ma tu ... ca poliția nu poate”.

Cântărețul Dani Mocanu este vizat de un dosar penal după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit.

Luna trecută, Poliția Argeș a anunțat că a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, după un val de critici în spațiul public legat de folosirea unui leu, care pare să fie rănit, într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Polițiștii au efectuat apoi mai multe percheziţii, inclusiv la locuința lui Mocanu.

Anchetatorii au găsit leul care apare în videoclip la o persoană din Dâmbovița și au dus animalul la grădina zoologică din Târgoviște, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Aceleași surse au precizat că a fost citat la audieri la Poliție și Dani Mocanu, însă acesta s-a prelevat de dreptul de a nu declara nimic.

Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.