Mai mulți politicieni au votat deja la alegerile parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, după ce a votat, că ”este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României”, în timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a îndemnat pe români să voteze "în spiritul Sfântului Nicolae".

Ludovic Orban, lansare program guvernareFoto: Hotnews

Cele mai importante declarații din ziua alegerilor, LIVETEXT:

------------------------------

12.13Băsescu, încălcând regulile CNA: Am votat PMP

11.31: Nicușor Dan: Deși suntem un popor latin și emoțional, îi îndemn pe români să voteze cu capul

9.53Kelemen Hunor: Aştept de la viitorul Parlament stabilitate, predictibilitate şi mai puţine certuri inutile

09.13Iohannis, după ce a votat: Avem șansa istorică de a alege un parlament mai bun

08.50: Liderul PLUS, Dacian Cioloş, spune că a votat pentru oameni noi în politică, pentru ”oameni care nu îşi doresc hoţia sub nicio formă a ei”.

08.46:Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat duminică la Buzău și i-a îndemnat pe români să voteze "în spiritul Sfântului Nicolae", care pentru cei cuminți aduce daruri, iar pentru cei obraznici aduce nuiaua.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică dimineață, după ce a votat, că ”este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României”.

”Invit pe toți românii să-și exercite dreptul de vot. Mi-am exercitat dreptul de vot și am votat pentru dezvoltarea României, pentru o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale”, a spus Orban.

”Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euro-atlantică clară a României. Îi asigur pe români că măsurile sanitare sunt respectate și nu există risc epidemiologic dacă măsurile sunt respectate”, a adăugat acesta.

”Nu se întâmplă alegeri în fiecare zi, puneți-vă pecetea pe soarta României pentru următorii 4 ani de zile”, a mai spus Orban.