Un nou caz Matteo Politi, italianul care a pretins că este doctor estetician şi a colaborat cu diverse clinici private, a fost descoperit de polițiștii din Capitală. De această dată este vorba despre o femeie care ar fi pretins că este medic și a făcut intervenții chirurgicale în domeniul estetic.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Capitalei, joi, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fac trei percheziții în București și în județul Constanța, într-un dosar vizând infracțiunile de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu că o femeie, care ar pretinde că este medic, face intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic. Polițiștii spun că femeia, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care făcea proceduri de microchirurgie estetică.

Persoanele vizate de acest dosar vor fi duse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

Conform unor surse judiciare, ar fi vorba despre cabinetul "Russian Lips_by Dr.Lana".