Fostul principe Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, a publicat, miercuri, imagini cu fiica sa, Maria Alexandra. Nicolae și soția sa, Alina Maria, au anunțat luna trecută că au devenit părinți.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Vă prezint fiica noastră, Maria-Alexandra!”, se spune într-o postare pe pagina de Facebook ”Nicolae al Romaniei”, mesajul fiind însoțit și de câteva fotografii cu bebelușul și cu părinții săi.

Nicolae anunțase pe 1 iunie, de Ziua Copilului, că soția este însărcinată: ”Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.