O ambulanță s-a ciocnit marți, pe o șosea din județul Iași, cu o cisternă încărcată cu motorină. Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de șoferul autosanitarei, bărbatul având permisul auto suspendat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Centrul Infotrafic al Poliției Române a transmis că pe DN 28A Târgu Neamț-Târgu Frumos, în zona municipiului Pașcani din județul Iași, o ambulanță privată, fără pacient, s-a ciocnit cu o autocisternă încărcată cu motorină.

Primele informații arătau că nu au fost persoane rănite, însă au existat scurgeri de combustibil pe carosabil. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe un fir.

Ulterior, polițiștii ieșeni au informat că șoferul ambulanței avea permisul de conducere suspendat și că a fost întocmit un dosar penal în acest caz, potrivit Mediafax.

"Din verificări a rezultat că șoferul ambulanței nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire și nu ar fi acordat prioritate de trecere celuilalt autovehicul. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții Poliției Iași.