Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunță că în judeţul Braşov, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii, la nivel de recomandare, a circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform Infotrafic, la această oră se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov. Astfel, se mențin valori normale pe Centura de Vest, în scădere la Comarnic, km 103+500 – 106 și intens la Bușteni, cu coloana pe urcare de la km 128+500 și de la limita cu județul Brașov, pe coborâre.

În judeţul Braşov, începând cu ora 16:45, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1 zona Dârste, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră, s-a aplicat şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Aglomerația pe Valea Prahovei s-a menținut pe toată durata zilei de luni, mulți români fiind plecați la munte, în condițiile în care astăzi și mâine sunt zile libere, fiind Sfântul Andrei și Ziua Națională.