O tânără de 20 de ani din Zalău a ajuns la spital joi după-amiază, în stare gravă, după ce a fost lovită cu pumnii în zona capului, în mod repetat, în plină stradă, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, de concubinul ei, în vârstă de 25 de ani, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunal Sălaj, citați de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform unui comunicat de presă dat publicităţii vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, agresiunea a avut loc miercuri, iar agresorul este concubinul victimei, un tânăr de 25 de ani, cei doi având o relaţie de aproximativ doi ani de zile.

"În seara zilei de 25 noiembrie, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, numitul CMR i-a aplicat multiple lovituri de pumni în zona capului victimei CLD, lovituri în urma cărora aceasta şi-a pierdut conştinţa. Agresiunea s-a derulat într-un spaţiu public, respectiv pe o stradă din municipiul Zalău. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, victima a fost transportată de numitul CMR la locuinţa unor prieteni, acesta continuând să consume băuturi alcoolice în compania celorlalţi amici", se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, în 26 noiembrie, văzând că victima nu îşi revine, agresorul a anunţat fapta comisă prin 112, tânăra fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, diagnosticul medicilor fiind rezervat în ceea ce priveşte starea ei de sănătate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat în cursul zilei de vineri în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au pus în mişcare acţiunea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.