Un bărbat ar fi tras cu pistolul într-un tramvai ce circula prin București, focul de armă fiind anunțat la 112, potrivit Digi 24.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 12.04 ”Am observat că se vehiculează că ar fi vorba de un glonț. Nu putem spune cu certitudine acest lucru și ne rezumăm să spunem că a fost vorba de un proiectil”, a spus Ciprian Romanescu de la Poliția Capitalei, precizând că în momentul incidentului în vehicul se aflau circa 10 persoane.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, fiind vorba de un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului.

Proiectilul a trecut prin două geamuri de pe părți opuse.

Ce spune Poliția Capitalei:

"În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului - traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.”