Peste 2.700 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute și 3.000 de măști de protecție inscripționate „FPR2” au fost găsite de polițiști, marți, într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală.

Haine contrafacuteFoto: Politia Capitalei

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 4, în colaborare cu Secția 16 Politie, au depistat în trafic, în apropierea unei autogări din zona de competență teritorială, o autoutilitară, în care doi bărbați transportau peste 2.700 articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea și însemnele unor mărci de renume înregistrate, relatează Mediafax.

Despre aceste produse există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

De asemenea, în camionetă au fost găsite un număr de 3.000 de bucăți măști protecție, inscripționate „FPR2”, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de proveniență.

Bunurile au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, așa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.