Un poliţist a fost rănit într-o intervenţie pentru aplanarea unui scandal în Craiova în care au fost implicate nouă persoane care au folosit diverse obiecte contondente, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei citate, în urma scandalului, nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova, iar unul dintre aceştia, un bărbat de 31 de ani, care l-a rănit pe poliţist, a fost reţinut pentru 24 de ore.

"În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că la o adresă din localitate au venit mai multe persoane care provoacă scandal. Imediat, la faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, care au intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice în zona respectivă.

Astfel, doi poliţişti au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt poliţist care a imobilizat unul dintre participanţii la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

Poliţiştii au identificat şi condus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicaţi în eveniment", informează IPJ Dolj.

Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe sau violare de domiciliu, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.