Circulația la metrou a fost perturbată luni după-amiaza pe Magistrala 1 după ce o șina s-a rupt între stațiile Mihai Bravu și Dristori 1. Circulația s-a desfășurat cu dificultate, în sistem pendulă, în timp ce echipele Metrorex încearcău să remedieze problema.

Aglomerație la metrouFoto: cititor HotNews

UPDATE 21:30 De la 20:35 a început reintroducerea trenurilor de metrou în parcurs normal pe Magistralele 1 şi 3 (Metrorex)

„Metrorex informează că astazi, 23.11.2020, circulația trenurilor pe Magistralele 1 și 3 se desfașoară cu dificultate în urma defectării unei șine între stațiile de metrou Mihai Bravu și Dristor 1”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru fluidizarea traficului și continuarea călătoriilor, circulația a fost reorganizată pe firul 2 între stațiile Mihai Bravu și Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de cca 8 minute.

„Echipele Metrorex intervin pentru remedierea defecțiunii. Precizăm că în stații se fac anunțuri cu privire la reorganizarea circulației. De asemenea, menționăm că siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, mai transmite Metrorex.

Între timp, în mai multe stații s-au produs deja aglomerări, iar poliția intervine pentru dirijarea oamenilor.