După tragedia din Piatra Neamț, un nou incendiu a izbucnit la spitalul CFR din Cluj-Napoca în cursul dimineții, relatează Monitorul Cluj. Din primele informaţii oferite de ISU Cluj, incendiul ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit la un corp de iluminat produs într-o toaletă de la etajul 1 al spitalului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pompierii au reuşit să stingă focul după doar câteva minute, fiind nevoiţi să evacueze trei bolnavi. Nimeni nu a fost rănit.

Toaleta se afla în zona secţiei de interne şi deservea mai multe saloane, potrivit sursei citate. Secția are 11 pacienți internați.

În jurul orei 7.00 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la et 1, spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Pompierii de la Detasamentul 1 din Cluj-Napoca au intervenit cu cinci mașini, stingând focul, astfel încât nu a mai fost necesară evacuarea altor pacienti.

Sâmbăta trecută un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamţ. 10 dintre bolnavii internaţi pentru Covid la terapie intensivă au murit în noaptea respectivă.