Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a anunțat, pe Facebook, că are Covid-19 și rămâne în izolare până la un test negativ. ”Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris liberalul pe rețeaua socială.

Adrian MiutescuFoto: Hotnews

El s-a testat „având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări”. „Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”, a adăugat președintele PNL Argeș.

Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv: „Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite”. În aceeași zi, potrivit Mediafax, și președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.