​Fiecare dintre noi vrea să fie special în viață, însă uneori e mai bine să fii un om obișnuit, căci „special” poate însemna să fii diferit de cei din jur prin caracteristici pe care nu ți le-ai dori niciodată. Evelina Hemei este unul din 10.000 de copii români care se nasc deosebiți, dar nu doar prin frumusețe și gingășie, ci și printr-o boală care le face viața dificilă. Fetița suferă de artrogripoză congenitală multiplă, o afecțiune care i-a provocat malformații grave la mânuțe și piciorușe.

Evelina HemeiFoto: Hotnews

Începutul i-a fost nefast, însă restul vieții nu trebuie să fie la fel. Chiar dacă e dureros și teribil de descurajant să-ți vezi copilul așa, părinții Evei cred cu tărie că ajutorul oamenilor e mai puternic decât un diagnostic și speră să îi putem ajuta să o poată duce pe copilă în Turcia, unde îi pot fi corectate malformațiile.

Ca întotdeauna când vorbim despre o familie modestă - în acest caz, o familie cu 4 copii - cel mai mare obstacol în calea recuperării sunt... banii. Intervențiile chirurgicale care îi pot da Evelinei șansa de a fi un copil cât mai normal costă 18.000 de dolari.

E o sumă imensă pentru familia noastră. De aceea, venim cu o rugăminte către toată lumea care poate să ne ajute, puțin câte puțin, să strângem această sumă pentru a putea să o vedem și noi mergând, alergând, jucându-se așa cum fac copiii de vârsta ei. Este foarte foarte greu să îți vezi copilul în suferință și neputință, ne-a povestit Olga Hemei, mama fetiței.

Să strângi 18.000 de dolari din banii de concediu de maternitate și dintr-un venit de taximetrist, cu care trebuie să întreții 6 persoane... e imposibil! Dar trebuie să fie posibil să o ajutăm pe Eva să fie un copil obișnuit, să aibă libertatea de a se mișca, de a merge, de a se juca și de a crește sănătos ca toți ceilalți copii.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -HEMEI