Trei persoane suspectate în dosarul de omor al cadavrului carbonizat de femeie găsit pe marginea DN6 la sfârșitul lunii octombrie au fost aduse marți seară la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, potrivit Jurnal Giurgiuvean.

HotNews.roFoto: Hotnews

Este vorba despre un bărbat și două femei, presupuse colege ale victimei.

Crima s-ar fi petrecut în București. Apoi, cei trei suspecți ar fi transportat trupul tinerei pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-și șterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”.

Suspecții sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

”Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, spun procurorii într-un comunicat de presă.

Procurorii au făcut marți mai multe percheziții pentru a identifica locul în care a murit tânăra, Mihaela Sabina Mircea.

”S-a stabilit că victima practica prostituția, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței”, potrivit Parchetului Giurgiu.

Amintim că, pe 30 octombrie, cadavrul carbonizat al unei femei - împreună cu rămășițele unei valize - a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu. Polițiștii din Ghimpați fuseseră sesizați, de către un șofer, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incendiu, iar în urma intervenției a observat cadavrul unei persoane.