Încă de când a fost arestat, în 2016, managerul Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a transmis, prin apropiații săi, că are înregistrări și legături nu doar cu masoneria, ci și cu mulți politicieni. Faptul că, la 4 ani de când a fost prins pentru că a luat zilnic sume de 2.000 - 3.000 de lei din casieria spitalului, nu există nicio sentință, l-a încurajat. Ultimele lui distribuiri pe rețelele de socializare seamănă cu un avertisment către ministrul Justiției, scrie Libertatea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Secureanu a distribuit intens în ultimele zile, pe Facebook ori în “story”-urile de pe rețelele de socializare, o fotografie cordială cu el și cu actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Aceasta, în timp ce se apropie prima decizie pe care Tribunalul București ar urma să o pronunțe în procesul său de corpuție, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Cei doi s-au fotografiat în 2016, la evenimentul prin care Cătălin Predoiu și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei, pentru PNL. Fotografia a fost făcută la panoul oficial de pe hol, unde au vorbit și liderii partidului pe atunci, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, după cum se observă într-o fotogalerie Hotnews. Vasile Blaga, dar și alți politicieni, fuseseră la lansarea de către Florin Secureanu a unei case de sănătate în Vâlcea.

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitală Florin Secureanu, a fost trimis în judecată în mai 2017 în dosarul în care este acuzat că a conceput şi a pus în aplicare mai multe mecanisme prin care şi-a însuşit peste 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, care s-a constituit parte civilă în acest caz.

În septembrie 2020, Adrian Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” din București, a fost trimis în judecată de DNA într-un alt dosar, pentru cinci infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.