Un balcon de la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Vaslui s-a prăbușit duminică noapte, căzând peste balconul de la etajul inferior, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, care au precizat că nu există victime.

balcon prabusit la VasluiFoto: Captura

Potrivit locatarilor de la blocul 15 situat pe strada Călugăreni, acolo unde s-a petrecut incidentul, balconul ar fi căzut în jurul orei 3.00, când în zonă s-a auzit un zgomot foarte puternic, scrie Agerpres.

Reprezentanţii ISU Vaslui au anunţat că nu pot interveni deoarece la faţa locului nu au ajuns încă specialiştii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii Vaslui şi de la Serviciul Urbanism al Primăriei. O anchetă urmează să stabilească dacă balconul prăbuşit avea autorizaţie.

"Am auzit un zgomot puternic si apoi am văzut că balconul a căzut cu tot ce era în el. Cred cã vechimea clãdirii si-a spus cuvântul, dar si modul în care a fost fãcut acel balcon, fără o structurã de rezistență în zidurile laterale. În interiorul balconului aveam un dulap cu câteva lucruri personale, dar acesta a fost distrus în urma prăbusirii”, spune proprietara imobilului, potrivit Vremea nouă.