Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean și al filialei Neamț PSD a cerut, duminică dimineață, ca tragedia de sâmbătă de la Piatra Neamț să nu fie folosită în scop electoral. Spitalul unde a avut loc incendiul în care au murit 10 pacienți este sub autoritatea Consiliului Județean Neamț.

Ionel ArseneFoto: Facebook/ Ionel Arsene

”Este un moment greu pentru noi toți. Fac un apel către întreaga clasă politică să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral. O tragedie națională nu trebuie să fie manipulată pentru interesele politice efemere ale unora sau altora.

Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre! Ne plângem morții, oameni care au sfârșit sub privirile celor care făceau tot ce le stătea în putere ca să îi salveze! Nu folosiți această tragedie în scop electoral.

Organele abilitate au pornit o anchetă pentru a afla care sunt cauzele și cine sunt vinovații acestei tragedii. Sunt primul care susțin că toți cei care vor fi găsiți vinovați pentru această nenorocire vor trebui să plătească!”, a scris Arsene pe Facebook.