O femeie este audiată, luni seara, la Secția 14 de Poliție din Capitală, aceasta fiind suspectată că a agresat-o violent pe o altă femeie, sâmbătă, într-un magazin din Sectorul 4. Potrivit presei, victima este Cristina Joia, designer cunoscut din emisiunea „Visuri la cheie” de la Pro TV.

HotNews.roFoto: Hotnews

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a relatat Poliția Capitalei într-un comunicat remis luni presei.

Potrivit comunicatului, „în cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Femeia bănuită de săvârșirea faptei este la această oră audiată la Secția 14 Poliție.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei, scrie Agerpres. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

ȘtirileProTV.ro relatează că polițiștii de la Secția 14 au mers luni în magazinul unde a avut loc atacul. Angajații, care au fost audiați, au susținut afirmațiile Cristinei Joia, conform căreia femeia căreia îi atrăsese atenția că a parcat neregulamentar în fața magazinului a tăbărât asupra ei și a lovit-o violent.

Ofițerii de poliție spun că sunt deja strânse suficiente probe care să ducă la acuzarea agresoarei, pe care au reușit să o identifice - Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, conform Știrilor ProTV.