Președintele american a adus un omagiu actorului scoțian Sean Connery, care a decedat sâmbătă, și a susținut că acesta l-ar fi ajutat cu un mare proiect, intervenind pe lângă autorități pentru a obține aprobările necesare.

Donald TrumpFoto: Profimedia Images / Zuma Press

Liderul de la Casa Albă, care deține două terenuri de golf în țara Agentului 007, a refuzat însă să ofere detalii legate de întreaga afacere.

”A fost un tip grozav, un caracter puternic”, a scris Trump, pe twitter, transmițând condoleanțe familiei. “Aveam mari probleme încercând să obțin aprobarea pentru un mare proiect în Scoția, când Sean a intervenit și a strigat: Lăsați-l să construiască naibii chestia aia!”, a povestit Trump, pe rețeaua socială.

El a adăugat că intervenția actorului era tot ce avea nevoie și lucrurile au decurs fără probleme după aceea, scutindu-l de alte bătăi de cap.

”Era extrem de respectat în Scoția”, a mai comentat Trump.

Trump deține două terenuri de golf în Scoția. Inițial, cererea sa de construire a terenului de golf în Aberdeenshire a fost respinsă de consiliul local.

Martin Ford, cel care a condus atunci comisia ce i-a respins inițial proiectul, a precizat pentru The Guardian că Sean Connery nu a fost implicat în niciun fel în procesul de acordare a avizelor.

Connery, care a rămas în percepția publicului ca James Bond, fiind primul Agent 007 din întreaga serie, a murit sâmbătă, la vârsta de 90 de ani.