Violeta Vijulie este, de vineri, noul președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), ea ocupând până acum funcția de vicepreședinte, informează Mediafax. Numirea a fost semnată de premierul Ludovic Orban.

​​Violeta VijulieFoto: ​​Facebook/ Violeta Vijulie

Premierul Ludovic Orban a semnat, vineri, numirea Violetei Vijulie în funcția de președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Vijulie a ocupat până la acest moment poziția de vicepreședinte al Agenției.

„Din poziția de vicepreședinte, Violeta Vijulie a reușit, în numai câteva luni, să atragă fonduri europene în valoare de 12.000.000 de lei care vor fi utilizate pentru crearea E-bugetar - baza de date cu toți bugetarii din România, pentru pilotarea Concursului Național dedicat recrutării funcționarilor publici și pentru instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane și digitalizare”, se arată într-un comunicat transmis de Agenție, vineri.

Violeta Vijulie este trainer și specialist în comunicare instituțională, cu diplomă de licență la Universitatea București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și diplomă de master în comunicare audio-vizuală la SNSPA, Facultatea de Comunicare „David Ogilvy”. Are o experiență în comunicare, management și proiecte europene, obținută în peste 20 de ani de activitate în mediul privat și public.

Violeta Vijulie este membru PNL din anul 2003.