Două persoane - un bărbat și o femeie - s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași plin de călători, scandalul fiind generat de refuzul femeii de a purta masca de protecție, scrie Ziarul de Iași.

Violente in autobuz IasiFoto: captura video

Incidentul a avut loc într-un autobuz al liniei 28, unde o femeie ar fi refuzat să poarte mască de protecție. A urmat un schimb de replici verbale între aceasta și alți călători, iar la un moment dat un bărbat a pălmuit-o.

În imaginile surprinse de un călător se poate vedea că femeia a fost pălmuită de bărbat, în timp ce aceasta încerca să îl țină de mâini. În aceleași imagini se poate observa că bărbatul avea mască, dar o ținea sub nas.

Incidentul a ajuns în atenția Poliției Județene Iași: ”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”.