Celebra cântăreață Adele a prezentat în premieră show-ul Saturday Night Live, făcând glume pe seama kilogramelor de care a scăpat în ultimul an. Cântăreața în vârstă de 32 de ani le-a dat fanilor o veste proastă: noul ei album nu este încă gata.

Adele (sursa foto: instagram)Foto: Hotnews

"Știu că arăt cu totul altfel decât ultima oară când m-ați văzut. Însă, din cauza restricțiilor anti-Covid, a trebuit să călătoresc fără prea mult bagaj și nu am putut aduce decât jumătate din mine. Și asta este jumătatea pe care o aleg”, a glumit Adele, a cărei înfățișare este mult schimbată după cura de slăbire pe care a început-o anul acesta.

Starul a adăugat că este prea speriată ca să cânte și să prezinte emisiunea în același timp, relatează BBC News.

"Mai bine îmi pun un pahar sau șase de vin și vedem ce se întâmplă”, a comentat ea.

Cu toate acestea, vedeta a cântat până la urmă în timpul unei parodii a show-ului The Bachelor, intrând în competiția femeilor care își caută un partener. "Sunt aici pentru că am suferit de multe ori din dragoste în viața mea, întâi la 19 ani, apoi, într-un mod spectaculos, la 21 și 25 de ani, într-un mod și mai spectaculos”, a spus ea, referindu-se la titlurile primelor sale trei albume.

Au trecut cinci ani de când vedeta a lansat ultimul album, și trei de la ultima sa apariție la un post de televiziune american, la Gala Premiilor Grammy din 2017. Prezența ei la SNL a stârnit speculații legate de posibila lansare a celui de-al patrulea album din cariera solistei.