​Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Tudose, Ilan Laufer, în vârstă de 37 de ani, este primul pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor ai Pro România filiala Brăila, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ilan Laufer a deţinut portofoliul de ministru pentru Mediul de Afaceri din vara anului 2017 până la finele lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat, după ce Mihai Tudose nu a mai fost premier.

"Eu sunt om de echipă, sunt om care iese la luptă, nu îmi este frică. Cred că pornim cu o şansă foarte bună, îmi doresc să ridicăm organizaţia cel puţin la nivelul mediei pe care partidul o va face la nivel naţional. A fost una sau chiar cea mai bună dintre organizaţiile Pro România în trecut, a ajuns la un scor bun şi, în momentul acesta, dacă ne vom uni forţele şi vom trage toţi împreună, putem să ajungem chiar la media pe care partidul o va face la nivel naţional, ceea ce ne va oferi şi o şansă foarte mare să avem un parlamentar din partea Pro România al judeţului Brăila în viitorul parlament", a declarat Laufer.

Laufer a mai ocupat şi funcţia de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, fiind responsabil pentru Programul "Start-up Nation Romania", iar în perioada 2013-2014 a fost angajat la Guvern pe funcţia de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism. Lista de la Senat este deschisă de fostul deputat Dorin Silviu Petrea.