​Te vei obișnui în curând”, i-a spus Mariei călăul ei. Maria e o tânără româncă de 19 ani care a fost capturată de membrii unei organizații criminale folosind metoda „lover boy”, o procedură care constă în a seduce în mod fals și a păcăli pentru a exercita prostituția. Victima, care folosește un nume fictiv pentru propria protecție, a început să plângă fără să înțeleagă ce se întâmplă: „Deodată m-au luat de braț, m-au scos din casă și m-au băgat într-o mașină. A apărut într-un Polígono de Madrid, unde erau multe mașini și femei aproape în lenjerie”, povestește femeia.

HotNews.roFoto: Hotnews

De atunci, Maria a fost mereu supravegheată, au controlat-o pe fiecare dintre mișcările ei și timpul în care a fost cu fiecare „client”. Când ajungea acasă, proxenetul îi lua banii.

Ulterior au transferat-o la Córdoba și, mai târziu, la Ciudad Real. Acolo, a fost nevoită să practice prostituția într-un apartament, fiind disponibilă 24 de ore pe zi. Toți banii pe care i-a câștigat au fost împărțiți între femeia care se ocupă de locuințe și proxenetul. În timpul șederii ei în acea casă, nu a putut ieși singură, nici să primească, nici să sune pe cineva.

Citește continuarea pe Presshub.ro.