O taxatoare dintr-un autobuz din Suceava a fost bătută cu pumnii și picioarele, trântită la podea și trasă din autobuz de un bărbat doar pentru că a tușit. Femeia e acum în concediu medical, are o mână în ghips și o rană la picior.

Ambulanta SMURDFoto: Hotnews

Monitorul de Suceava scrie că incidentul s-a petrecut luni seară când taxatoarea, care tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit, dar în mască. În acel moment s-a trezit atacată din senin de un bărbat care urcase recent în autobuz, care a sărit de pe scaun, țipând că ea “are Covid!”. Femeia s-a îndepărtat de el, mergând să verifice persoanele urcate în autobuz, când a fost lovită din spate cu piciorul, trântită și lovită cu pumnii în cap de individ, fără ca cineva să apuce să reacționeze. “Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul a fost mai puternic, l-a trântit și a fugit printre blocuri”, a povestit femeia.

Polițistul care a intervenit și a oprit atacul a chemat ajutoare, bărbatul fiind urmărit printre blocuri, până când a fost prins, fiind dus la spital pentru evaluare psihiatrică, scrie Monitorul de Suceava.