Premierul Ludovic Orban l-a lăudat, joi, la începutul ședinței de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul în care au fost organizare alegerile locale. În opinia premierului, au fost doar niște incidente minore, în ciuda scandalurilor de la București, în sectoarele 1 și 5.

Marcel VelaFoto: INQUAM Photos/Octav Ganea

"Vreau să vă felicit pentru modul în care aţi organizat alegerile, sigur, împreună cu AEP-ul şi cu celelalte instituţii (...)Sigur, incidente, dar incidente minore, şi am remarcat mobilizarea din ziua votului şi în condiţiile de dificultate extremă în care s-au desfăşurat alegerile chiar vreau să vă felicit, domnule ministru", a spus Orban.

Acesta consideră că scandalul de la Sectorul 1, cu imaginile prezentate de Antena 3, este un mare fâs. "Am înţeles că, până la urmă, marea bombă mediatică a fost un mare fâs, dar e o obişnuinţă ca pe postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi, în exerciţiul funcţiei, să fie prezentaţi ca hoţi, nu mă miră", a spus premierul.