Liderul PNL Ludovic Orban a declarat joi, întrebat în legătură cu solicitarea social-democratului Dan Tudorache privind anularea alegerilor la București, că ”în politică trebuie să știi și să câștigi și să pierzi”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Orban a spus că nu a văzut și nu știe nimic despre imaginile difuzate de Antena 3 în care mai multe persoane par să umble în sacii cu buletinele de vot, însă știe că a fost deja demarată o anchetă în baza sesizării unui liberal referitoare la o tentativă de fraudare la Sectorul 1, iar datele PNL din procesele verbale indică victoria lui Clotilde Armand cu 1.000 de voturi în fața lui Tudorache.

Orban a reafirmat că nu înțelege cum s-a aprobat organizarea biroului electoral într-o clădire a primăriei conduse de Tudorache, unde acesta avea o echipă.

”Aștept să se facă o anchetă (în baza sesizării PNL-n.red) și să îi pedepsească pe cei care nu au respectat legea. (...) În politică trebuie să știi și să câștigi și să pierzi. Diferența dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan este atât de clară încât nu mai lasă loc la niciun dubiu. Să nu știi să pierzi, să te agăți de niște minciuni... mi se pare lipsit de demnitate. Firea trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o primar și l-au votat pe Nicușor Dan”, a declarat Orban.