VIDEO Klaus Iohannis: PNL și USR devin forțele schimbării în bine iar PSD trece în opoziție cu unul dintre cele mai slabe rezultate

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 28 septembrie 2020, 17:56 Actualitate | Esenţial


Klaus Iohannis
Foto: Administratia Prezidentiala
Votul la alegerile locale a conturat o nouă realitate politică, în care PNL și USR devin forțele schimbării în bine iar PSD trece în opoziție cu unul dintre cele mai slabe rezultate din istoria sa, a declarat luni președintele Klaus Iohannis, într-o declarație de presă.

Șeful statului a subliniat că rezultatul la alegerile de duminică a reprezentat și „un vot de blam la adresa minciunii, dezinformării, stagnării și incompetenței ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de către PSD, care a pierdut ieri inclusiv acolo unde mulți baroni pesediști se credeau invincibili”.

Klaus Iohannis a încurajat PNL și USR-PLUS să coopereze în continuare, în perspectiva conturării unei majorități parlamentare, după alegerile legislative din decembrie: „Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv. Victoria dreptei la alegerile locale este una deosebit de importantă, fără precedent, dar este doar o victorie de etapă. Încurajez partidele democratice să continue dialogul, pentru a oferi românilor încredere în perspectiva unei echipe de guvernare solide, responsabile, cu soluții pentru dezvoltarea României.”
HotNews.ro a transmis VIDEO și LIVETEXT cele mai importante declarații ale șefului statului.

 • Ieri au avut loc alegerile locale în România în condiții cu totul speciale, generate de epidemia de COVID-19. Vreau să subliniez, de la bun început, că ceea ce am văzut pe tot parcursul zilei de duminică în majoritatea covârșitoare a secțiilor de vot a reprezentat o mobilizare exemplară. Felicit autoritățile implicate și pe toți membrii birourilor electorale care au făcut posibil ca alegătorii să-și exprime opțiunile în condiții de maximă siguranță.
 • Procesul de vot s-a desfășurat fără probleme majore și avem, iată, un nou exemplu că, atunci când autoritățile acționează cu răspundere, rezultatele se văd.
 • Le mulțumesc în mod special tuturor cetățenilor care au mers ieri la urne! Contribuția voastră, dragi români, face ca România să fie o democrație vie și puternică. Am avut o prezență bună la vot, cu atât mai mult cu cât, repet, ne aflăm într-o criză sanitară. Aceasta arată că societatea românească acționează cu maturitate și înțelepciune. Implicarea fiecăruia dintre noi în momentele de decizie majoră privind viitorul nostru este cea care va transforma România în țara pe care ne-o dorim. Așadar, în urma scrutinului pentru locale, victoria aparține în primul rând democrației românești.
 • Totodată, a fost și o victorie majoră a dreptei din România. S-a conturat astfel o nouă realitate politică, cea în care Partidul Național Liberal și USR devin forțele schimbării în bine, iar Partidul Social Democrat trece în opoziție, cu unul dintre cele mai slabe rezultate. Este un val care a început la referendumul pe justiție pe care l-am convocat anul trecut, care a continuat cu căderea guvernului PSD și apoi cu votul de la alegerile prezidențiale.
 • Pentru Partidul Național Liberal, este un scor istoric, cea mai bună performanță electorală din ultimii 30 de ani. Felicitări, sunteți astăzi cel mai mare partid din România, v-ați câștigat credibilitatea prin muncă și prin responsabilitatea cu care v-ați asumat gestionarea celei mai grele crize pe care o traversează România. Votul pe care vi l-au dat ieri românii arată și că administrațiile liberale de succes sunt exemple pe care oamenii le doresc preluate în cât mai multe localități.
 • Pentru USR-PLUS, o formațiune tânără, la început de drum, este de asemenea un scor foarte bun. Felicitări, ați dovedit că perseverența și proiectele bine pregătite vă pot consolida ca partid și vă pot asigura un loc important pe scena politică.
 • Votul de ieri a fost unul pentru seriozitate în viața publică, pentru politicieni maturi și administratori competenți. Este, de asemenea, și un semnal clar transmis de cetățeni că doar prin colaborarea și pe viitor a formațiunilor de dreapta, România are șansa să se modernizeze și să se dezvolte.
 • Românii au votat pentru o direcție nouă, a bunului simț, a respectului față de cetățean, a democrației. Oamenii își doresc comunități administrate de lideri competenți, care își țin promisiunile și își asumă răspunderea oricât de dificil ar fi, indiferent de circumstanțe.
 • Administrația publică locală trebuie reconstruită pe o serie de piloni fundamentali, precum transparență, integritate, profesionalism, toate puse în slujba unui principiu esențial – interesul public. Românii au arătat că sunt din ce în ce mai implicați în viața comunităților și mai interesați să ia parte la procesul decizional. Mă bucură foarte mult participarea în număr mare a tinerilor la acest scrutin și interesul crescut pe care l-au arătat pentru alegeri. Indiferent de culoarea politică, cei care au câștigat încrederea alegătorilor sunt obligați să livreze ceea ce se așteaptă de la ei, și anume, o administrație publică locală eficientă, performantă, care să garanteze și să ofere prosperitate.
 • Votul de ieri a reprezentat, totodată, și un vot de blam la adresa minciunii, dezinformării, stagnării și incompetenței ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de către PSD, care a pierdut ieri inclusiv acolo unde mulți baroni pesediști se credeau invincibili. Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv. Victoria dreptei la alegerile locale este una deosebit de importantă, fără precedent, dar este doar o victorie de etapă. Încurajez partidele democratice să continue dialogul, pentru a oferi românilor încredere în perspectiva unei echipe de guvernare solide, responsabile, cu soluții pentru dezvoltarea României.
 • Dragi români, mai avem un pas pentru a încheia acest val de schimbare. Victoria de la locale trebuie confirmată la alegerile din decembrie, când majoritatea toxică ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprită prin votul cetățenilor să mai producă daune ireparabile. Doar în acel moment vom avea toate premisele care să permită României să se modernizeze cu adevărat.
 • Avem mare nevoie de o nouă majoritate credibilă, care să impună rapid reformele legislative atât de așteptate și de necesare. Printre acestea se numără și modificarea legii care să asigure din nou alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Este un pas esențial pentru a garanta în perspectiva alegerilor din următorul ciclu electoral o mai mare legitimitate celor care vor administra orașele și comunele timp de 4 ani.
 • Îi felicit pe toți cei care au câștigat mandate la alegerile de ieri, dar îi avertizez că nu vor avea deloc o misiune ușoară pentru că așteptările oamenilor sunt foarte mari. Îi îndemn, așadar, să își onoreze toate promisiunile cu onestitate și responsabilitate pentru a demonstra că se află în mod real în slujba celor care le-au încredințat destinele comunităților în care trăiesc.
 • În încheiere, fac totodată un apel către autoritățile locale să organizeze tranziția de putere la nivelul administrațiilor cât mai rapid și fluent. Ne aflăm în plină criză sanitară provocată de pandemia de COVID-19 și de implicarea tuturor factorilor - centrali și locali - depinde modul în care reușim să gestionăm această situație complicată.
 • Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

9522 vizualizari

 • -20 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 28 septembrie 2020, 18:10)

  [anonim]

  • +14 (22 voturi)    
   Nicusor i-a dat-o grav blondei de la Antena 3 (Luni, 28 septembrie 2020, 18:24)

   Kivek [utilizator] i-a raspuns lui

   PSD a facut o josnicie tipica oricarui partid bolvsevic atunci cand l-a pus pe Nicusor Dan ULTIMUL pe buletinul de vot si pe blonda de la A3 au pus-o prima

   cum sa te bata unul care e independent, de pe ultima pagina a buletinului de vot???

   cred ca vblonda lu Pandele a imbatranit cu 10 ani azi noapte, e terminata. i-a dat de a julit-o
   • +4 (16 voturi)    
    Sa Nu Uitam Tacerea Complice A Blondei (Luni, 28 septembrie 2020, 18:50)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

    Privind Gazarea din 10 08 2018 ( atunci multzi au dobandit o sperantza de viata mai mica cu 10 ani )
 • -23 (31 voturi)    
  mesajul e clar (Luni, 28 septembrie 2020, 18:11)

  cucuveauamov [utilizator]

  da-ti si paralentul ...si, daca se poate, inca o casa
  • +6 (16 voturi)    
   Mesajul e Clar (Luni, 28 septembrie 2020, 18:38)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Pana la Alegerile Prezidentiale P$D in Ilegalitate
  • -13 (17 voturi)    
   v-ati prins (Luni, 28 septembrie 2020, 18:41)

   cucuveauamov [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   "dati-mi" (pronuntia de mai sus reda dialectul din Sibiu)
   • 0 (8 voturi)    
    Ce Banal Ai Scris (Luni, 28 septembrie 2020, 19:03)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

    Noaptea Sper Sa Fie un Sfetnic bun
 • -10 (24 voturi)    
  Presedintele a anuntat viitoarea alianta la guvern (Luni, 28 septembrie 2020, 18:12)

  Susufler0 [utilizator]

  PNL - PSD !

  PS. Ce nu stie la aceasta ora Iohannis este ce conditii ii va pune USR PNL-ului pt a participa la guvernare dupa data de 6 decembrie !
  • +2 (12 voturi)    
   Principial fara “marmote de campie” (Luni, 28 septembrie 2020, 18:49)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Care de obicei au originea in P$D

   Aceste Marmote de Campie din PNL foste P$D pot Tulbura Linistea Strazii
   • +1 (5 voturi)    
    Am dus discutia din neatentie catre (Luni, 28 septembrie 2020, 19:15)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    "marmotele de campie" care insa nu aveau ce cauta aici ! :)))
  • +1 (5 voturi)    
   ERATA : (Luni, 28 septembrie 2020, 19:13)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   IMI CER SCUZE AM VRUT SA SCRIU PNL- USR !

   PS. Puzderia de minusuri pe care nu le intelegeam m-au facut sa recites comentariul si sa descopar GRESALA IMPARDONABILA ! Scuze !
  • +1 (5 voturi)    
   o guvernare PNL/PSD (Luni, 28 septembrie 2020, 19:19)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   ... ar duce USR-ul in 4 ani la 60-70%
   • +1 (5 voturi)    
    Din pacate nu a fost in intentia mea sa scriu (Luni, 28 septembrie 2020, 20:30)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

    PNL -PSD ci PNL - USR !

    PS. Dar iti dau dreptate in ceea ce ai afirmat vis a vis de procentul pe care l-ar obtine USR ! :)
    • 0 (4 voturi)    
     Pishikerule (Luni, 28 septembrie 2020, 23:51)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Au Asudat Totzi ))))
     • 0 (4 voturi)    
      Crede-ma, fara intentie ! (Marţi, 29 septembrie 2020, 1:58)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Asudat ca asudat... dar cati m-or fi injurat !
    • +1 (1 vot)    
     e clar ca va fi PNL-USR (Miercuri, 30 septembrie 2020, 18:38)

     bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Si ca USR va fi nevoit sa ceara chestii greu de digerat de catre PNL (vezi negocierile pe candidati la Bucuresti, unde USR a cerut inclusiv sa nu fie candidati PNL susceptibili de pesedism sau pemepisti). USR trebuie sa isi joace cu orice cost cartea luptei cu coruptia, altfel, daca se transforma intr-o remorca a PNL, moare.
     • +2 (2 voturi)    
      De altfel cel care a anuntat ca USR (Miercuri, 30 septembrie 2020, 20:35)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

      nu va da inapoi niciun centimetru de la principiile sale a fost Stelian Ion care i-a spus lui Vergil Chitac care il invinsese in alegerile pt primaria Constanta ca PNL daca vrea majoritate in Consiliul local si in cel Judetean trebuie sa inteleaga faptul ca programul USR trebuie respectat integral de catre liberalii constanteni !
      Si la nivel central PNL va trebui sa se impace cu ideea ca principiile USR incepand cu cel al integritatii in functiile publice ("Fara penali..."), continuand cu principiul meritocratiei si incheind cu principiul suprematiei legii vor trebui respectate intocmai de PNL pt ca USR sa intre in alianta la guvernare cu acestia !
      • +1 (1 vot)    
       asha e (Vineri, 2 octombrie 2020, 11:17)

       bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

       Asha ca, in concluzie, nu stim daca nu cumva greseala ta, aia cu PNL-PSD, nu va deveni la un moment dat realitate :))
       • 0 (0 voturi)    
        Ar fi supernasol ! (Vineri, 2 octombrie 2020, 13:17)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

        Doar Iohannis il poate convinge pe Orban sa faca un guvern valabil dupa alegeri, lipsit de incompetentii si coruptii propusi de obicei din teritoriu de catre baronii penelisti, incercand sa puna oameni tineri priceputi care sa-i poata concura pe ministrii useristi

        PS. Mai e insa o problema : cine va castiga alegerile daca acestea se amana in martie si ( 99,99% asta se va intampla) si iarna grea, lipsa finantarilor, criza medicala si criza economica aferenta ii vor uza semnificativ pe penelisti ?

        PPS. Pt ca daca PNL va face un guvern cu o majoritate fragila, PSD va putea sa il dea jos !

        PPPS. Va conta enorm ca pe liberali sa ii ajute vremea si domolirea pandemiei !
        • 0 (0 voturi)    
         Sa speram (Vineri, 2 octombrie 2020, 22:49)

         bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

         Cu amanarea alegerilor PSD va pierde si mai lut, parerea mea, pentru ca vor fi carne de tun pentru toate problemele.
         Votantii anti-PSD vor ramane anti-PSD si vor iesi la vot, pentru ca au trait pe propria piele efectele statului acasa in 2016. Criza financiara nu va fi, avem de unde imprumuta bani, suntem cu datoria la sub 45% din PIB in conditiile in cre media europeana e pe la 60%. Iarna grea nush daca va fi si nu cr4ed sa influenteze foarte mult economia. Iar criza medicala e peste tot, nu cred ca oamenii intregi la minte vor da vina pe guvern pentru criza medicala.
         Si dupa parerea mea, cine nu va mai vota PSD se va reorienta spre USR. Nu cred ca se va sta asacaa si nici nu se va migra semnificativ intre pro-PSD/antiPSD
 • -15 (21 voturi)    
  Alianta binelui (Luni, 28 septembrie 2020, 18:21)

  galeo [utilizator]

  Cand ne inchide iar in case si ne umple de amenzi?
  Ca doar nu mai putem de bine de la atata lapte si miere sub guvernarea PNL.
  • +6 (12 voturi)    
   Cat timp (Luni, 28 septembrie 2020, 18:49)

   nu.conteaza [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   nu porti masca.
  • 0 (10 voturi)    
   Daca NU Inchide Antena 3 pana la (Luni, 28 septembrie 2020, 18:52)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   01 02 2021, ce spui tu e banalitate
 • -8 (18 voturi)    
  Forțele Binelui (Luni, 28 septembrie 2020, 18:23)

  spirache [utilizator]

  Dacă pnl si usr forțele binelui, ne pot face si noua un bine sa ne dea apa caldă începând cu seara asta? Mulțumesc!
 • -14 (18 voturi)    
  Romania a mai fost pe strada asta in 1996 (Luni, 28 septembrie 2020, 18:24)

  newlook [utilizator]

  Romania a mai fost pe strada asta in 1996.

  uSRI+2,25+PNL de azi se numea CDR. Au fost 4 ani de cadere economica ca pe timp de razboi. La urmatoarele alegeri, romanii au ales intre Iliescu (cel rau!) si Vadim (cel si mai rau!), numai ca sa scape de prostii fuduli de la CDR. PNTCD a disparut, asa cum apoi a disparut si partidul lui Basescu, PD.
  Asta-i istoria recenta, indiferent de sloganurile pentru analfabeti cu "30 de ani de ciuma rosie".
  A, sa nu uit. Tot un tigan de la PNL conducea Bucurestiul: se numea Halaicu!

  Furtuna perfecta vine! Sper ca la parlamentare sa castige tot uSRI/PNL+2siUnSfert.
  • -1 (13 voturi)    
   Si mai recent (Luni, 28 septembrie 2020, 18:58)

   adi_69 [utilizator] i-a raspuns lui newlook

   Cea mai buna performanta electorala din istoria PSD a fost in 2016, dupa un an de guvernare "tehnocrata" Ciolos.
   In 2012 dupa mareata guvernare Basescu-Boc, formatiunea care care I s-a opus la alegeri, USL, a avut 67%.
   Nu inseamna ca asa va fi si acum, dar istoria ne avertizeaza. Trebuie doar sa tinem cont, dar prea putini fac asta.
   • 0 (6 voturi)    
    Legat de Performante (Luni, 28 septembrie 2020, 19:19)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui adi_69

    In 3 decenii dupa 1989, Grindeanu a fost Saltat de Cariatul de Gratia, Ciordache a fratenizat cu Mafia din Caracal concurenta lui Dinca

    Da ! Asa Grozavii numai la Mineriade au fost !
  • 0 (2 voturi)    
   Istorie după ureche (Luni, 28 septembrie 2020, 19:24)

   bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui newlook

   Halaicu a fost în 1992 - 1996 cînd PNL a refuzat să facă parte din CDR, l-a propus candidat la președinție pe Regele Mihai și a atacat CDR, ceea ce i-a permis lui Iliescu să își facă un nou partid care să îi dea un premier obedient. A fost perioada de amînare a reformelor, ceea ce a dus la stagnare în societate și la falimentul întreprinderilor socialiste nerestructurate (își mai aduce aminte cineva de Flotă?).
   Perioada CDR a fost o perioadă agitată, de conflicte în interiorul alianței CDR-PD-UDMR, dar și în care actualul PSD a scos minerii la luptă de stradă. Totuși, perioada a fost una a unor performanțe cruciale pentru ceea ce a urmat:
   - evitarea intrării României în incapacitate de plată, marea privatizare și reformele în întreprinderile de stat rămase, care au salvat ceea ce se mai putea salva din economia socialistă și au deschis culoare pentru dezvoltarea unui sector viabil
   - terminarea decomunizării sistemelor publice, începută împiedicat în 1990-1992
   - încheierea parteneriatului strategic cu SUA, care avea să deschidă poțile NATO și, la final, invitarea în UE, care a dus apoi la un salt economic și social pentru români și la un plus de securitate pentru România
   - pe această bază s-au pus bazele creșterii economice sănătoase, care a început încă în 2000 și a continuat spectaculos pînă în 2005-2007.

   Ceea ce este adevărat, atunci și acum, este că alternativa la PSD acum și atunci (la PDSR) este extrem de fragmentată și de inegală, ceea ce va face ca dezbaterile și negocierile să nu mai poată fi ținute în spatele ușilor închise, cu aranjamente secrete, ci vor ajunge și în spațiul public, astfel încît electoratul și societatea civilă vor participa la decizii,
 • -5 (15 voturi)    
  Ce curte a inceput sa i faca Iohannis USR-ului ! (Luni, 28 septembrie 2020, 18:37)

  Susufler0 [utilizator]

  PS. Atentie insa: daca in curtea asta nu aterizeaza si o viloata ca sediu pt partid, n-o sa aiba niciun spor !

  PS. Heeeiii... sa nu imi luati in serios PS-ul pt ca e vorba de o simpla gluma !

  PPS. Daca nu-i vorba de un bloc pt birouri, sa nu se mai osteneasca !! :)))))))))))
  • -5 (7 voturi)    
   Am Scris aici de P$D 9 % in 2020 (Luni, 28 septembrie 2020, 19:05)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Si PNL 9% in 2024 la Parlament

   Cred ca Mr KWJ a Inteles Unde Bat
 • -10 (14 voturi)    
  Romania a mai fost pe strada asta in 1996 (Luni, 28 septembrie 2020, 18:38)

  newlook [utilizator]

  Incerc a 3-a oara sa pun comentariul asta. Ce te deranjeaza, adevarul? Istoria recenta?

  ====================================

  Romania a mai fost pe strada asta in 1996.

  uSRI+2,25+PNL de azi se numea CDR. Au fost 4 ani de cadere economica ca pe timp de razboi. La urmatoarele alegeri, romanii au ales intre Iliescu (cel rau!) si Vadim (cel si mai rau!), numai ca sa scape de prostii fuduli de la CDR. PNTCD a disparut, asa cum apoi a disparut si partidul lui Basescu, PD.
  Asta-i istoria recenta, indiferent de sloganurile pentru analfabeti cu "30 de ani de ciuma rosie".
  A, sa nu uit. Tot un tigan de la PNL conducea Bucurestiul: se numea Halaicu!

  Furtuna perfecta vine! Sper ca la parlamentare sa castige tot uSRI/PNL+2siUnSfert.
  • +5 (9 voturi)    
   da! asa e! (Luni, 28 septembrie 2020, 19:09)

   zicnudaucuparul [utilizator] i-a raspuns lui newlook

   Am trait acele vremuri, plin de speranta ca se va schimba ceva in bine. De acord cu tine, au fost mizerabili. Dar am o intyrebare..care e solutia ta?..sa lasam tot P.S.D. la conducere? Avem acum alti oameni, ..poate au invatat ceva din ce a fost..poate vor face treaba. Cu P.S.D. m am lamurit, sunt toxici. nu fac decat sa fure. Altii...pana nimerim ceva bun. Stii vb...a repeta un lucru si a te astepta la alt rezultat e dovada de prostie, Cei care promoveaza P.S.D. crezand ca se va schimba ceva.....SUNT PROSTI SAU HOTI CA EI ! PUNCT!
   • -2 (6 voturi)    
    Sa repeti greselile si sa astepti rezultate diferi (Luni, 28 septembrie 2020, 19:25)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui zicnudaucuparul

    Sa repeti greselile si sa astepti rezultate diferite, e semn de prostie absoluta.

    Cand astia de acum, uSRI+2,25+PNL au deja un deficit bugetar dublu decat a avut PSD-ul in perioada comparabila ...sa sustii ca PSD-ul e mai toxic decat astia, e semn de prostie dincolo de absolut!
  • +2 (4 voturi)    
   Doamne, ce miros de naftalina vine dinspre tine ! (Luni, 28 septembrie 2020, 19:19)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui newlook

   De naftalina si de molii ! :((
 • -8 (14 voturi)    
  Sincer, (Luni, 28 septembrie 2020, 18:48)

  adi_69 [utilizator]

  nu am mai vazut un presedinte care sa mictioneze cu atata sete pe Constitutie.
  Acum e OK, e cool, e cu "ai nostril". Dar precedentul a fost creat. Peste 5,10,15 ani poate nu va mai fi un presedinte "de dreapta", poate va fi chiar un psd-ist, nu avem cum sa stim. Si atunci si ala va fi indreptatit sa fie agent electoral pentru partidul lui…
  • 0 (8 voturi)    
   Peste Perioada Mentionata (Luni, 28 septembrie 2020, 19:06)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui adi_69

   Tot Personalul de Zoo din Kiseleff 10 va fi ori la Balaceanca ori la Rahova

   Intzeleg ca visezi la un Presedinte de Stanga ? Pai a Fost ! Acum sa astepte Stanga Inca 100 de ani !
 • -1 (3 voturi)    
  corectie! (Luni, 28 septembrie 2020, 19:00)

  Edmond_Nicolaus [utilizator]

  Titlul trebuie schimbat in:

  USR si PNL devin fortele schimbarii in bine... etc
 • -1 (5 voturi)    
  Sa nu exageram (Luni, 28 septembrie 2020, 19:41)

  Dedalus [utilizator]

  PSD nu a trecut in opozitie. Au fost alegeri locale, nu parlamentare.

  PSD este un partid de viitor, dupa ce a scapat de balastul national socialist dur. Inca isi ling ranile, dar sunt departe de a fi scosi pe targa.

  Si nici nu trebuie eliminati de pe scena politica.

  Altfel, PNL va urma aceeasi cale si in cativa ani vor face acelasi lucru ca PSD in 2019.

  ===

  USR e doar rodul reactiei. Fara un PSD care sa ii salte, se vor fasai, daca nu inteleg ca un partid nu e un ONG.

  ===

  Restul afirmatiilor din discurs = festivisme ieftine.
 • -2 (8 voturi)    
  Moment trist pentru conservatorism (Luni, 28 septembrie 2020, 19:42)

  Setalcott [utilizator]

  Fortele schimbarii vor dicta schimbarea cu forta, cand n-o vrea nimeni, la fel cum fac necontenit in occident.
  • +1 (3 voturi)    
   Gresit (Luni, 28 septembrie 2020, 23:42)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   Este Prielnic !
   Plin de marxishti in zona !
 • -2 (6 voturi)    
  Faceti dracu votul prin corespondenta si din tara! (Luni, 28 septembrie 2020, 19:43)

  deval [utilizator]

  !! Nu am putut vota , toata familia avand in aceeasi casa un bebe recent operat si o batranica cu multiple comorbiditati !! Sprijiniti initiativa USR , dati bastoane pnl ca nu se poate opune psd la asta fiind o largire a drepturilor !!
  Nu v-a dus mintea sa o faceti la locale, macar reparati acum , zilele astea ca o sa plangem toti !
  Nu va mai umflati in pene ca scorurile au fost foarte proaste iar rezultatul de la sectorul 5 e de Noaptea Mintii pentru toti -alegatori , alesi , partide !!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by