Actualul primar Nicolae Robu (PNL) și-a recunoscut înfrângerea în alegerile pentru Primăria Timișoarei în fața lui Dominic Fritz (USR - PLUS). „Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare”, a declarat Robu, citat de tion.ro. Dominic Fritz și susținătorii săi au sărbătorit victoria în Piața Victoriei, unde s-au adunat sute de oameni: "Revoluția care a început aici nu se va termina pentru că o să avem de construit".

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 11.40 Dominic Fritz și susținătorii săi sărbătoresc victoria în Piața Victoriei din Timișoara: "Am avut o echipă alimentată de dorința sinceră de a câștiga. (...) Revoluția care a început aici nu se va termina pentru că o să avem de construit".

Bucuria a fost de nedescris și la sediul de campanie al USR-PLUS.

„Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimist până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (...) Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete!”, a spus Nicolae Robu.

O numărătoare paralelă realizată de observatorii Alianței USR - PLUS indica faptul că Dominic Fritz a obținut peste 50 la sută din voturi în 15 din cele 16 secții din Timișoara unde numărătoarea s-a încheiat, dintr-un total de 207 secții votare.

Dominic Fritz și-a invitat susținătorii în Piața Victoriei, pentru a sărbători.