Un fost model, Amy Dorris, susține, într-un interviu pentru The Guardian, că a fost agresată sexual de actualul președinte american Donald Trump care se află în plină campanie pentru câștigarea unui nou mandat la Casa Albă. Femeia a vorbit despre un incident care s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de 20 de ani, la turneul de tenis US Open, mărturisind că i s-a făcut rău și s-a simțit ”violată”.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Amy Dorris susține că Trump, pe atunci 51 de ani, a abordat-o la ieșirea din toaletă, lângă loja VIP pe care o ocupa la turneul din New York, pe 5 septembrie 1997.

Dorris, care atunci avea 24 de ani, susține că Trump ”a prins-o, și-a vârât limba în gura ei, în timp ce o strângea puternic în brațe și o pipăia peste tot”, fiind practic în imposibilitatea de a se elibera.

“Și-a vârât limba în gura mea și eu l-am împins. În acel moment, strânsoarea lui a devenit și mai puternică, iar mâinile lui îmi pipăiau fundul, sânii, spatele, totul. Mă strângea și nu puteam să fug”, a relatat femeia cu lux de amănunte.

Prin intermediul avocaților săi, Trump a negat orice posibilitate de a o fi hărțuit sau abuzat vreodată pe Amy Dorris, sau de a se fi purtat necuviincios față de aceasta.

Guadrian scrie că Amy Dorris, care locuiește acum în Florida, a oferit dovezi pentru a-și susține acuzațiile, inclusiv biletul de la US Open și șase fotografii în care apare alături de magnatul Trump, într-una dintre ele acesta fiind însoțit și de soția sa de la acea vreme Marla Maples.