Pentru cei mai mulți, priveliștea unui crocodil care se apropie cu gura larg deschisă ar fi o sperietură de moarte și asta ar fi o reacție absolut normală căci întâlnirile cu aceste reptile periculoase se termină de cele mai multe ori în mod fatal pentru om. Nu este cazul pentru australianul Matt Wright, care este cunoscut drept cel care îmblânzește crocodilii.

ScreenshotFoto: Hotnews

“Stai, stai locului, șezi”, încearcă să-l îmblânzească Wright pe corcodilul “Bonecruncher” (Cel care sfărâmă oasele) de ca și cum ar fi un câine de companie.

Bărbatul își face loc printre buștenii care pluteau într-un râu din Teritoriile de Nord ale Australiei, o regiune recunoscută pentru populația de crocodili, când animalul aparent jucăuș și-a făcut apariția.

Bărbatul care are și o emisiune tv despre crocodili este surprins în momentul în care încearcă să îndepărteze creatura lungă de patru metri, scrie The Guardian.

Imaginile au fost publicate pe Instagram. În mod repetat, Wright îl bagă cu capul în apa adâncă până la genunchi, în vreme ce animalul nu se dă bătut și continuă să-i urmărească pe el și pe colegul său Tommy.

“Nu ne putem face treaba, se tot ține după noi”, comentează Wright. Cei doi par ușor iritați, în timp ce-i spun corcodilului să se astâmpere. Nu este prima întâlnire dintre Matt Wright și Bonecruncher. De altfel, cei doi par să fi dezvoltat o lungă relație, de-a lungul anilor, ceea ce explică și relaxarea bărbatului.