Serviciile de înmatriculare a vehiculelor vor avea și sedii secundare, pe lângă cele existente în reședințele de județ, a anunțat miercuri ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat că este vorba despre 26 de servicii, care vor funcționa începând din 22 septembrie.

Înființarea acestor servicii este prevăzută printr-un ordin de ministru semnat miercuri și prevede că serviciile județene de înmatriculare vor organiza sedii secundare și în alte localități, pe lângă cele din municipiile reședință de județ, pentru diminuarea distanțelor, dar și pentru reducerea aglomerației, a spus Vela.

El a precizat că la aceste sedii se vor prelua documentele pentru înmatricularea mașinilor și vor fi eliberate plăcuțele de înmatriculare, în zilele de marți și joi.

Potrivit lui Vela, vor fi înființate 26 de sedii secundare în mai multe județe, iar acestea vor funcționa începând din 22 septembrie.

Aceste noi servicii vor fi deschise în: Sebiș (Arad), Câmpulung (Argeș), Onești (Bacău), Năsăud (Bistrița-Năsăud), Dorohoi (Boroșani), Făgăraș (Brașov), Caransebeș (Caraș-Severin), Câmpia Turzii (Cluj), Medgidia (Constanța), Tecuci (Galați), Toplița (Harghita), Petroșani (Hunedoara), Urziceni (Ialomița), Pașcani (Iași), Bragadiru (Ilfov), Sighetu Marmației (Maramureș), Reghin (Mureș), Roman (Neamț), Caracal (Olt), Câmpina (Prahova), Mediaș (Sibiu), Câmpulung Moldovenesc (Suceava), Lugoj (Timiș), Măcin (Tulcea), Bârlad (Vaslui), Drăgășani (Vâlcea).