O femeie a fost agresată sexual, sâmbătă seară, de către un bărbat necunoscut care a urmărit-o în timp ce alerga într-un parc din sectorul 4. Poliția Capitalei a anunțat că agresorul a fost prins și dus la audieri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform Poliției Capitalei, sâmbătă seară o tânără a reclamat la 112 că a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, într-un parc din sectorul 4.

Polițiștii au mers la fața locului, iar tânăra a fost dusă la subunitatea de poliție, unde a reușit să furnizeze detalii referitoare la agresor. Conform Poliției Capitalei, un echipaj al Secției 16 Poliție a depistat un bărbat ce corespundea semnalmentelor, i s-a solicitat să se oprească și să se legitimeze, dar acesta a devenit agresiv și a fost necesară imobilizarea sa. Ulterior, a fost dus la Secția 14 Poliție pentru audieri.

"Din primele date se conturează ipoteza că bărbatul, care era însoțit de un prieten, a observat persoana vătămată în timp ce alerga și ar fi plecat în urmărirea ei, după care ar fi agresat-o", transmite Poliția.

Incidentul a avut loc în Parcul Tineretului.