O ambarcaţiune cu patru persoane la bord, printre care şi doi copii, s-a aflat în pericol de scufundare sâmbătă după-amiază, la Mamaia. Trei dintre persoane au fost salvate de pe yacht de către salvamari, iar ambarcaţiunea respectivă, cu conducătorul acesteia la bord, este tractată în Portul Tomis.

ambarcațiune in pericol de scufundareFoto: ISU Dobrogea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, autorităţile au fost anunţate că o ambarcaţiune ar fi în pericol de scufundare pe mare, la intrarea în staţiunea Mamaia dinspre Constanţa, scrie News.ro.

La faţa locului au mers ambarcaţiunea "Targa" din Portul Tomis, o ambulanţă Smurd şi o ambarcaţiune a ARSVOM. La bordul navei se aflau patru persoane, printre care şi doi copii. O femeie şi cei doi copii au fost salvaţi cu skyjet-uri de către salvamari, iar la bordul ambarcaţiunii a rămas conducătorul acesteia. Ambarcaţiunea este tractată spre Portul Tomis de nava ARSVOM, însoţită de ambarcaţiunea inspectoratului. Cele patru persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale.