Un liberal a intrat joi în Biroul Electoral municipal Focșani filmând și ar fi copiat date personale de pe listele de semnături depuse de PSD pentru alegerile locale, potrivit Monitorul de Vrancea. Un reprezentant al PSD în Biroul Electoral a încercat să îl oprească, dar a fost împins de liberal și au căzut amândoi.

liberal vs social-democratFoto: Captura YouTube

Conform imaginilor înregistrate de camera de supraveghere din Primăria Focșani, Cristi Irimia, fost consilier județean PNL, intră în Biroul Electoral având în mână un telefon. La ieşire este oprit de reprezentantul PSD Bogdan Matișan. Liberalul îl împinge pe social-democrat, iar acesta cade la pământ cu Irimia deasupra sa. Potrivit Monitorul de Vrancea, Irimia ar fi copiat date personale de pe listele de semnături depuse de PSD pentru alegerile locale. Matișan i-a atras atenția că nu are acest drept și a sunat la 112.

Liberalul a vrut totuși să părăsească incinta Biroului Electoral cu datele respective și l-a împins pe Matișan, care a încercat să-l oprească. În acest moment, Matișan cade cu Irimia deasupra.

”Astăzi, ora 12.52, am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituții publice de pe raza municipiului Focșani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, și un bărbat de 47 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor legale ce se impun”, arată IPJ Vrancea.

Liberalul Cristi Irimia a afirmat într-o intervenție la o televiziune că Matișan l-ar fi tras și astfel au căzut amândoi.