Un pescar australian şi-a pierdut viaţa după ce un peşte de mari dimensiuni a sărit în barca sa şi l-a lovit în zona pieptului, a informat sâmbătă poliţia din Teritoriul de Nord, potrivit DPA citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul de 56 de ani pescuia vineri alături de familie şi prieteni în apropierea capitalei Teritoriului de Nord, Darwin, când peştele a sărit brusc în barcă, a precizat poliţia într-un comunicat.

Bărbatul s-a prăbuşit, iar grupul care-l însoţea s-a grăbit spre portul Golfului Cullen unde victima a fost preluată de paramedici. Poliţia a precizat că pescarul a murit la faţa locului.

"Pare să fie un incident bizar, extrem de şocant pentru persoanele aflate în barcă, familia şi prietenii bărbatului", a adăugat poliţia.

Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă, cei aflaţi în ambarcaţiune i-au făcut respiraţie gură la gură bărbatului în timp ce barca se îndrepta spre port, însă paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

"Este un eveniment foarte trist când o zi de pescuit se încheie astfel", a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă.