Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, consideră că Isus Hristos, care este „doctorul cel mare”, poate tămădui pandemia de coronavirus care s-a întins în toată lumea, relatează Mediafax.

Mitropolitul Andrei AndreicutFoto: AGERPRES

IPS Andrei a declarat sâmbătă în predica rostită în cadrul slujbei de Liturghie de la Mănăstirea Nicula, județul Cluj, că ar trebui ca toată lumea, de la mare până la cel mic, să se roage lui Dumnezeu să înlăture această pandemie.

„O lume întreagă este cuprinsă de pandemia pe care o vedeți. O rugăm pe Maica Domnului să intervină la și să ne facă sănătoși. Domnul Isus Hristos este , doctorul sufletelor și trupurilor. (…) Credem că poate tămădui și această pandemie care s-a întins peste toată lumea”, a spus mitropolitul Clujului.

Acesta susține că sunt dovezi în Biblie potrivit cărora, în cazuri de calamități, molime, de boli, de pandemii, Dumnezeu, la rugăciunile puternice ale oamenilor, s-a milostivit de ei.

„Prin post și rugăciune Dumnezeu ar înlătura și pandemia care s-a întins în toată lumea”, a mai spus mitropolitul Clujului.

IPS Andrei Andreicuț a precizat că dintre toate terapiile, rugăciunea este cea mai la îndemână, astfel că oamenii ar trebui să se roage la Dumnezeu să îi facă sănătoși.