Fratele interlopului Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat, miercuri, de poliţişti având cătuşe la mâini, el fiind dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat de procurori criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul Omoruri, transmite Agerpres.

Florin MototoleaFoto: Captura YouTube

Avocata familiei a anunţat că Ciprian are calitatea de suspect.

De asemenea, avocata a spus că Emi Pian nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni", iar familia acestuia nu se va răzbuna.

"Clientul meu a fost dus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba de Ciprian. Are calitatea de suspect. Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate”, a susținut avocata.

”Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta (...) Percheziţia domiciliară a vizat găsirea de către organele de anchetă a anumitor obiecte necesare şi utile anchetei. Au ridicat înscrisuri, documente. Nu au fost găsite haine din seara aceea (ziua crimei - n.r.). A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie”, a adăugat ea.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare la membrii clanului Duduianu în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.