Începând cu 4 august 2020 Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV) scoate la concurs 60 de locuri disponibile la buget și 1000 locuri la taxă, la cele 7 facultăți ale sale. Conform statisticilor actuale, 90% dintre absolvenții USAMV sunt angajați în primele 6 luni de la absolvire.

USAMV BucurestiFoto: USAMV Bucuresti

Grăbește-te să te înscrii! -> www.usamv.ro/admitere

Concursul se desfășoară în continuare ONLINE, concomitent cu înmatricularea, începând cu 4 august 2020 și se sistează în momentul ocupării locurilor scoase la concurs, dar nu mai târziu de 30 septembrie.

Cum te înscrii?

➡️ Înregistrează-te în platformă la un singur program de studii.

➡️ Încarcă documentele necesare constituirii dosarului.

➡️ Confirmă semnând rapid contractul de studii, pentru locurile de la buget.

➡️ Confirmă efectuând plata primei tranșe a taxei de studii și semnând rapid contractul de studii, pentru locurile cu taxă.

Validarea dosarelor înscrise este efectuată în funcție de numărul de locuri disponibile la acel moment pentru opțiunea selectată de candidat.

În funcție de rezultatele obținute după prima sesiune de examene (cu excepția programului de medicină veterinară la care glisarea se face după primul an de studii), statutul financiar (taxă sau buget) al studentului se poate modifica, prin glisare.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV) lansează provocarea:

Fii #extraordinar. Alege!

o Alege o lume plină de oportunități. Alege una din cele 7 facultăți USAMV și vei avea un loc de muncă stabil și provocator, după terminarea studiilor universitare.

o Alege oferta USAMV și poți beneficia de resuse științifice moderne, didactice, materiale, financiare precum și conectare la mediul socio-economic:

  • Spații de învățământ și cercetare unice, stațiuni didactice și experimentale proprii;
  • 2 campusuri studențești Agronomie-Herăstrău și Cotroceni - 50 ha de spațiu verde în plin centrul Bucureștiului;
  • Peste 4000 locuri de cazare;
  • Peste 4000 de burse anuale acordate din fonduri de la buget și din venituri proprii ale Universității;
  • Relații internaționale și schimburi cu peste 100 de universități din întreaga lume.

    Mai multe informații pe: www.usamv.ro

o Alege să-ți urmezi pasiunile și dorințele în viață și carieră, nu doar indicațiile primite de la părinți, rude sau prieteni. Apelează la: consiliere.usamv.ro

o Înscrie-te ONLINE, fără taxe de înscriere și înmatriculare, la una dintre cele 7 facultăți ale USAMV: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.