Trei persoane au fost rănite în urma unui accident naval în care au fost implicate două ambarcațiuni, marți seară, în zona localității Murighiol din județul Tulcea. În cele două ambarcațiuni se aflau 13 persoane, iar autoritățile au activat planul roșu de salvare.

112Foto: Agerpres

UPDATE 20.40 Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, Dan Petrov, a declarat că in accidentul naval au fost implicate două ambarcaţiuni la bordul cărora se aflau aproximativ 13 persoane, potrivit News.ro. Dintre acestea, trei vor fi investigate medical, având traumatisme osoase. Două dintre victime sunt minori.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD de la Constanţa. Nu sunt persoane dispărute în apă, a mai precizat şeful ISU Tulcea.

..........

"Accident naval în care au fost implicate mai multe ambarcaţiuni cu persoane, produs în localitatea Murighiol, judeţul Tulcea. Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor medicale la faţa locului", a anunțat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea a precizat la Digi 24 că în accident au fost implicate două ambarcațiuni cu turiști, neputând preciza numărul acestora. El a mai spus că la fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD.