Un copil de 8 ani dat dispărut de către mama sa în urmă cu două zile a fost găsit înjunghiat, marți, în mașina tatălui său. Poliția Cluj face apel către populație pentru găsirea tatălui băiatului, principalul suspect al crimei.

barbat cautat de Politia ClujFoto: IPJ Cluj

Poliția Cluj Cluj anunță că persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112, scrie Mediafax.

Potrivit polițiștilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă acasă în seara zilei de 25 iulie.

"În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului. De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați”, transmite Poliția.

În toată această perioadă, nu s-a putut stabili o legătură telefonică cu tatăl băiatului, acesta având mobilul închis.

Marți, copilul a fost găsit mort în localitataea Lita, județul Cluj, în autoturismul utilizat de către tatăl acestuia. Copilul a fost înjunghiat în piept. Până în prezent, tatăl nu a fost găsit. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.