​Un incendiu puternic a izbucnit marţi după-amiază în localitatea 2 Mai, iar flăcările au cuprins mai multe rulote, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului. Conform primelor informaţii, nu există persoane rănite.

incendiu la 2 MaiFoto: ISU Dobrogea

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la mai multe rulote în localitatea 2 Mai, scrieNews.ro

”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă.

Ea a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.